ساعات معاملات بازار سهام از هفته آینده به روال عادی بازگشت .
به گزارش صدای بورس،به اطلاع کلیه فعالان و کارگزاران بازار سرمایه می رساند، پیرو اطلاعیه شماره ۱۸۱/۱۴۰۵۰۲۴۰۳ مورخ ۱۴۰۵/۰۳/۰۵ ساعت پایان جلسه معاملاتی کلیه بازارهای سهام، صندوق های سهامی و مشتقات آنها از روز شنبه ۱۴۰۵/۰۳/۱۶ ساعت ۱۲:۳۰ خواهد بود.
مرحله معاملات پایانی (AL) نیز از روز مذکور از ساعت ۱۲:۴۵ الی ۱۳:۰۰ برای تمامی نمادهای سهامی پذیرفته شده در بازار اول و دوم بورس تهران قابلیت انجام معامله خواهند داشت.
جنگ، صنعت فولاد ایران را با مجموعهای از چالشها از آسیب مستقیم به برخی واحدهای تولیدی گرفته تا اختلال در تأمین انرژی و مواد اولیه، حملونقل و صادرات مواجه کرد؛ با این حال، بخش قابل توجهی از خطوط آسیبدیده در مدت کوتاهی بازسازی و دوباره وارد مدار تولید شدهاند.در همین حال، شوک اولیه قیمتها نیز تا حد زیادی فروکش کرده و بازار به ثبات نسبی رسیده است، هرچند افزایش هزینههای تولید همچنان بر قیمت تمامشده فولاد اثرگذار است.
گـروه صنعتی آکــــو باتری با بیش از چهار دهه پیشینه فعالیت، یکی از بازیگران اصلی صنعت باتری کشور به شمار میرود. به بهانه برنامه این شرکت برای ورود به بورس، با مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره آکو باتری ایرانیان گفتوگویی انجام دادیم.
عضویت در کانال بله
با عضویت در کانال بله صدای بورس، از آخرین اخبار بورس باخبر شوید!
نظر شما